Warme kipsalade met knoflook champignons

19 mei

Zin in een lichte lunch of een smaakvol voorgerecht ? Dan is dit iets voor jou !
Makkelijk te maken en deels voor te bereiden op een warme zomerdag met een glas witte wijn ook met het avond eten niet verkeerd .

Voor 4 personen :

* bak boter
* 3 ons kipfilet
* 1 bakje champignons in plakjes
* 2 rode uien in ringen
* 3 teentjes knoflook uitgeperst
* zakje rucola gewassen en gedroogd
* stokbrood of brood naar je eigen keuze
* Kruidenboter

Verhit de boter in de koekepan , snij de kipfilet in reepjes bestrooi met kip kruiden en bak de reepjes in 10 min bruin en gaar .
Verhit in een andere pan wat boter de uienringen en champignons hierin 4 minuten bakken de knoflook erbij doen en nog 2 minuten laten meebakken .
Verdeel de rucola over een bord schep de knoflook champignons erbij en leg de kipfilet erop .
Je kan er een klein beetje saus op doen ( dit keer BBQ saus uit een flesje )

Serveer het met het brood en kruidenboter .

champignon slade (1 van 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *