Tosti brie champignon

Wat hap zo’n tosti toch altijd makkelijk weg tussen de middag ! Bovendien ook nog eens makkelijk om je koelkast leeg te maken je kan het wel restje ham , cervelaat , kaas , tomaat noem maar eens op .
In mijn koelkast nog een restje brie en champignons .

* wit of bruin brood
* mosterd
* 2 plakken brie
* 2 of 3 champignons in plakjes gesneden
* teentje knoflook uit geperst
* olie om in te bakken

Bak de champignons met de knoflook in de olie bruin . Besmeer de boterhammen met de mosterd dat geeft extra pit aan je tosti . Schep de champignons op het brood beleg het met de twee plakken brie boterham erboven op even tussen het tosti ijzer en smullen maar . Heb je geen tosti ijzer dan een enkele boterham in de koekenpan of onder de gril in de oven .

tosti brie champignon 18 april (1 van 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *