Thaise curry

Wij proberen gezonder te gaan eten en alleen vers geen pakjes zakjes enz . Deze Thaise curry bomvol verse groente past dan prima in de gezondere levensstijl .

 


Thaise curry
 
Ingredients
  • 1 ui grof gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook fijn gehakt
  • 4 champignons in plakjes
  • ½ gele paprika in reepjes
  • ½ rode parika in reepjes
  • 1 dubbele kipfilet in blokjes
  • 1 pakjes kokosmelk 250 gram
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel kurkuma
  • 1 theelepel kaneel
  • 3 ons sperziebonen even voor gekookt
  • ½ citroen uitgeperst
  • 1 cm verse gember
  • rijst
Instructions
  1. Verhit de olie in een pan en voeg de ui , knoflook , champignons , paprika en kipfilet toe . Bak het in 10 minuten aan zodat alles mooi bruin is .
  2. Voeg de sperziebonen , kruiden , citroen , gember en de kokosmelk toe en stoof het geheel in 20 minuten gaar .
  3. Kook ondertussen ook de rijst en serveer de curry met rijst erbij .
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: