Tagliatelle met kip room saus

14 apr

Vandaag dit lekkere recept met pasta . Meestal staat er wel 1 keer in de week pasta op tafel , bovendien valt er eindeloos mee te combineren en experimenteren . Dan moet ik toegeven dat het 1 wel weer beter in de smaak valt dan het andere maar deze met de kip room saus viel wel erg goed in de smaak .

* tagliatelle
* 1 ui fijn gesnipperd
* 4 teentjes knoflook fijn gehakt
* 1 dubbele kipfilet in blokjes
* 8 grote champignons in dunne plakjes snijden ( kastanje en gewone nam ik zelf )
* bekertje creme fraiche groot formaat
* 1 eetlepel Italiaanse kruiden
* kippen bouillon tablet
* olijfolie
* 200 ml witte wijn
* 1 eetlepel grove mosterd
* geschaafde amandelen

Kook de tagliatelle gaar en spoel het daarna af met koud water . Bak de uien , knoflook , en de kipfilet aan voeg de champignons toe en laat het geheel zachtjes gaar worden .
Voeg de witte wijn , Italiaanse kruiden , kippen bouillon tablet en mosterd toe en laat even door koken daarna de crème fraiche erdoor roeren en er ontstaat echt een heerlijke saus . Vind je de saus te dik voeg dan nog wat witte wijn toe . Saus te dun even in laten koken .
Tagliatelle even met wat olie erdoor heen opwarmen op het bord scheppen saus erover heen en wat geschaafde amandelen .

pasta (1 van 1)

2 Replies to “Tagliatelle met kip room saus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *