Spitskoolstamppot

15 mrt

Zo met het voorjaar voor de deur komen er ook weer andere gerechten en recepten op tafel . De zuurkool en hutspot tijd is voor mijn wel voorbij maar stamppot blijf wel lekker ! Vandaar dat ik deze stamppot met spitskool vandaag op de tafel zet !

Voor 2 pers
* Aardappels geschild zoveel als je gewend bent voor stamppot
* kleine spitskool in reepjes gesneden
* bakje kruidenkaas
* pakje spekblokjes 125 gram
* theelepel kerrie poeder
* stuk brie

Kook de aardappels gaar en stam ze fijn . Wok ondertussen de spitskool met de spekreepjes zodat de spitskool nog knapperig blijf . Voeg de spitskool , spekjes en de kerriepoeder bij de aardappels en roer er een 1/2 kuipje kruidenkaas doorheen . Even doorverwarmen en opdienen met plakjes brie .

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *