Salade van krieltjes

Oooh wat word ik altijd blij als het weer een beetje voorjaar word zodat we op zaterdagavond lekker makkelijk deze salade kunnen eten . En dit keer met bockworst lekker meegebracht vanuit Duitsland .
Deze salade maak ik een dag van te voren en zet hem lekker koud weg vergeet niet af en toe te roeren en te kijken of je nog mayonaise toe moet voegen of een scheutje azijn uit de augurken pot .

Voor 2 a 3 personen

* 1 pond krieltjes geschrapt en gekookt ( ik neem altijd verse en kook ze zelf )
* 1 eetlepel creme fraiche
* 3 eetlepels mayonaise
* 3 augurken fijn gesneden
* 1 kleine ui fijn gesneden
* 3 eieren fijn gesneden
* 1 theelepel mosterd
* bieslook fijn gesneden
* peper en zout naar smaak

Kook de krieltjes , snij de grotere zonodig door het midden . Doe ze in een grote schaal en voeg al de ingrediënten toe , schep het voorzichtig door elkaar . Misschien is het op dit moment ” nat ” maar je zal zien na een nachtje in de koelkast is dit in je salade getrokken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *