Pannenkoeken met ananas en vanille creme

19 apr

Deze pannenkoek leek mijn toch wel lekker om eens te maken ik had nog een verse ananas dus direct maar aan de slag . Over de calorieën van deze pannenkoek gaan we maar niet nadenken ! Daar was hij te lekker voor

* pannenkoeken vers of uit het koelvak
* verse ananas schoongemaakt in stukjes ( je kan ook appel nemen )
* boter
* 2 eetlepels suiker
* 3 eetlepels mascarpone
* 1 eetlepel yoghurt
* 2 zakjes vanille suiker

Klop de mascarpone los met de yoghurt en vanille suiker zodat een crème ontstaat . Doe een stukje boter in de pan om de ananas te bakken . Bak de ananas zo’n 3 minuten en voeg de 2 eetlepels suiker toe zodat de ananas gaat karameliseren . Verwarm de pannenkoek in een andere pan of bak hem vers , schep de ananas erop een lepel van de vanille crème en serveer je pannenkoek maar .
Heb je geen ananas een appel kan je ook prima karameliseren .  pannekoek (1 van 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *