Salade

Mexicaanse pasta salade

Dit keer een pasta die op elke moment van de dag gegeten kan worden en bovendien ook lekker om bij kip te serveren .

* 250 gram kipfilet in reepjes
* 75 gram ongekookte pasta
* klein blikje kidney bonen 200 gram
* klein blikje ananas of een halve vers in stukjes
* bosje bosuitjes in reepjes
* Olijfolie
* 2 eetlepels picadillo kruiden Jonnie Boer
* 1 halve kleine ui in dunne ringen
* 2 eetlepels mayonaise
* 1 eetlepel zure room
* 2 eetlepels geraspte kaas
* peper

Marineer de kipfilet reepjes met de olijfolie en de Picadillo kruiden laat 2 uur staan in de koelkast . Kook de pasta gaar giet af en laat afkoelen . Bak de kipfilet reepjes en laat afkoelen . Meng de pasta , kipfilet ,bosuitjes , ananas , ui en de kidneybonen door elkaar . Maak een dressing van de mayonaise , peper , zure room en de geraspte kaas en roer dit door de salade . Zet de salade nog enkele uren in de koelkast afkoelen en serveer hem .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *