Mexicaanse kipsalade

25 jul

Al heel de week op de to-do list  deze Mexicaanse kipsalade , lekker als lunch gerecht meer heb je niet nodig tussen de middag .

* enkele kipfilet

* blikje red beans

* klein uitje

* ananas vers of blikje

* diverse soorten sla uit je koelkast lade mijn voorkeur gaat uit naar rucola

* cajun kruiden

Snij de kipfilet in reepjes en marineer hem met olie en de cajun kruiden laat het een uurtje intrekken en bak de kipfilet reepjes en laat afkoelen .

Laat ondertussen de bonen uitlekken snij de ananas en het uitje  in kleine stukjes en meng dit door elkaar , als laatste kipfilet erbij  wat cajun kruiden en peper .

Deze salade kan je van te voren maken en in de koelkast bewaren doe vlak voor het opdienen de sla erdoor dan blijf deze lekker knapperig .

salade 1

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *