Lasagne met spinazie

17 jul

lassagne 1

Lasagne met spinazie .

Om nu eens heel eerlijk te zijn de Italiaanse keuken ben ik niet zo weg van maar dat moet je leren . Toen ik ook dit recept tegenkwam op de site van http://kookgekwilma.wordpress.com dacht ik dit ga ik toch echt eens maken.

En om dan nu weer heel eerlijk te zijn het was heerlijk hier ook het recept voor jullie het recept is voor 6 personen offff voor twee dagen !

Boter om in te vetten

225 gram verse lasagne bladeren

250 ml bechamelsaus

75 gram vers geraspte parmezaanse kaas

De Vulling

olijfolie

2 teentjes knoflook geperst

1 ui gesnipperd

225 gram champignons in plakjes

600 gram spinazie vers of diepvries

nootmuskaat

500 gram marscarpone

zout en peper

Maak de vulling door de olijfolie te verhitten de ui , knoflook en champignons 3 minuten te bakken voeg de spinazie en nootmuskaat en mascarpone toe en laat het nog zo,n 5 minuten pruttelen .

Verwarm de oven voor op 200 graden .

Vet de schaal voor de lasagne in met de boter en leg een een laag lasagne vellen op de bodem schep er wat van het spinazie mengsel op en weer een laag lasagne vellen ga zo door tot alles op is.

Schep de bechamel saus erover de geraspte kaas erover en plaats de schaal 50 minuten in de oven tot hij goudbruin is .

Bron: Mamma Mia het boek van Frank Bordoni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *