Hamburgers maken

3 aug

Niks is zo makkelijk om zelf een hamburger te maken zeker met dit mooie hamburger persje wat ik enkele weken of maanden geleden kan net zo goed bij Albert Heijn kocht .

gtin8718796050223_2d1 (200x200_JPG)

Nog nieuw in de kast het doosje was wel verwijderd werd het toch tijd om hem uit te proberen en ik moet zeggen hij werkt geweldig zo kan je heerlijke verse hamburgers maken in een handomdraai .

* 350 gram rundgehakt

* 1 ei

* 2 beschuiten

* gehakt kruiden of kruiden naar keus

Meng het gehakt met de beschuiten , ei en kruiden en maak het net zo klaar als bij een balletje gehakt .

Smeer het hamburger persje in met een beetje olijfolie en deel het gehakt mengsel in tweeën , doe 1 helft in het persje en zet de bovenkant van de pers erop even aandrukken hamburger eruit schudden en klaar .

Zet ze daarna nog zo’n anderhalf uur in de koelkast dan kunnen ze opstijven en daarna zijn ze klaar om te bakken .

Echt heerlijk zo’n verse hamburger ik wil eigenlijk niet anders meer ! Het verschil met de supermarkt hamburger is dat die heerlijk los is en niet zo,n compacte vlees homp .

Hamburger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *