Goulashsoep

28 jan

Verse soep wie is er niet gek op ! En dan zo met het weekend als je deze maakt op vrijdag heb je heel het weekend soep onder handbereik wat is er makkelijker ?

* 2 rode paprika’s schoongemaakt in blokjes
* 1 ui in ringen
* 5 teentjes knoflook
* 3 aardappels geschild in blokjes
* 6 ons rundvlees
* scheut rode wijn
* 3 laurierblaadjes
* 1 liter bouillon
* pakje tomatensaus Heinz 350 gram
* boter

Smelt de boter in een pan en braad hier het rundvlees in aan aan beide kanten . Voeg de rode wijn en de laurierblaadjes er aan toe en laat het geheel een uur braden op laag vuur . Maak ondertussen de groente schoon en snij in blokjes , voeg naar een uur de groente , bouillon , en de tomatensaus toe en laat het weer een uur zachtjes door koken . Haal dan het vlees en de laurierblaadjes uit de pan en pureer de soep met een staafmixer . Snij het vlees in kleine stukjes en doe het samen met de laurierblaadjes terug in de pan nog 20 minuten door koken en je heb echt de heerlijkste goulashsoep .

img-heinz-tomato-frito

goulash-soep

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *