Soep

Goulash soep

Goulash soep je weet wel van de wintersport maar ik maak hem gewoon hier thuis vers !

* 6 ons rundvlees
* 1 grote ui gesnipperd
* 1 grote aardappel geschild in blokjes
* 3 rode paprika’s schoongemaakt en is grove stukken
* 3 teentjes knoflook grof gehakt
* 2 laurier blaadjes
* 2 bouillon blokjes
* 1 blik gepelde tomaten
* 1 theelepel paprika poeder
* 500 ml water
* boter

* Smelt de boter in de pan en braad het rundvlees ongeveer 15 minuten .
* Doe daarna al het overigen erbij en breng het aan de kook .
* Doe het deksel op de pan en laat alles in ongeveer 2 uur zachtjes gaar sudderen .
* Laat de soep daarna iets afkoelen en haal het vlees en de laurier blaadjes uit de pan .
* Pureer de rest met een staafmixer snij het vlees is stukjes en laat het gehad nog 1 kwartier door koken .
* Eventueel nog op smaak brengen en de soep serveren met wat verse peper en room .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *