Pasta

Gnocchi

Gnocchi alleen de naam doet je al iets vermoeden van iets heel moeilijks , niets is minder waar hoor je kan het zo kopen en op je eigen mannier klaar maken .

Gnocchi is Italiaans en valt onder de pasta soorten het is van aardappels gemaakt met heel veel bloem erdoor .
Ik heb de gnocchi zelf kant en klaar bij de Italiaanse winkel gekocht in Rotterdam en maakte er zelf een pasta saus bij .

* gnocchi ( is ook in sommige supermarkten te vinden hoor bij de pasta in het schap )
* 1 gesnipperde ui
* gehakt
* pasta saus
* rucola
* parmezaanse kaas
* 2 teentjes knoflook uitgeperst
* olijfolie

Kook de gnocchi in kokend water niet allemaal te gelijk in de pan gooien hoor . Als de gnocchi boven kom drijven zijn ze gaar er uit halen met de schuimspaan en uit laten lekken .
Fruit de uitgeperste knoflook , ui en het gehakt in de olijfolie tot het gaar is en schenk de pasta saus erbij .
Schep voorzichtig de gnocchi erdoor heen laat het even doorwarmen en serveer de gnocchi op de borden wat rucola en parmezaanse kaas erover heen en je heb een mooi Italiaans gerecht .

vinkje (1 van 1)

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *