Gevulde champignons

Sinds de komst van de Kamado Joe bij ons is er een wereld open gegaan wat er met de BBQ mogelijk is . Deze gevulde champignons is op elke BBQ een treffer maar ook in de oven gaat het perfect . Ga je zelf een nieuwe BBQ kopen koop er dan 1 met een deksel wat een mogelijkheden meer zijn er dan .


Gevulde champignons
 
Ingredients
  • Voor 4 champignons :
  • 4 grote champignons
  • 2 ons gehakt
  • Gehakt kruiden naar keuze
  • 1 plak cheddar kaas
  • 8 plakjes ontbijtspek liefst rechte plakjes i.p.v rond
  • Rub kruiden naar keuze ( droog kruiden mengsel voor BBQ )
Instructions
  1. * Verwijder de steel uit de champignon .
  2. * Kruid het gehakt pas op met zout de ontbijtspek is ook al zout .
  3. * Vul de champignons met gehakt en dek het af met een vierkant stukje cheddar kaas .
  4. * Omwikkel de champignons met de ontbijtspek , maak van 2 rechte stukje ontbijtspek een kruis plaats daar de champignon op en vouw de uiteinde's omhoog om je champignon heen .
  5. * Bestrooi de champignons met de rub
  6. Afbakken op de BBQ ( met deksel ) of in de oven op 180 graden in 20 minuten
 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this recipe: