Frambozen soesjes

Toch lekker snoepen met dit weer deze frambozen soesjes zijn heerlijk alleen wel direct serveren en opeten .

Voor de soezen :

* 100 gram boter
* 100 gram melk
* 100 gram water
* 100 gram bloem
* 3 a 4 eieren

Voor de vulling :

* doosje diepvries frambozen
* 2 zakjes slagroom versteviger
* 100 gram poedersuiker
* 500 ml slagroom
* spuitzak

* Verwarm de oven voor op 210 graden
* maak het soezenbeslag door de melk het water en de boter aan de kook te brengen blijf wel roeren zodat de boter gesmolten is voordat het aan de kook is .
* Haal de pan van het vuur en roer de bloem erdoor roer de bloem erdoor .
* Zet de pan terug op het vuur en blijf 3 minuten goed roeren zodat de bloem gegaard word . Dit geef een licht sissend geluid .
* Laat het iets afkoelen en roer 1 voor 1 de eiren erdoor deze moeten goed opgenomen zijn voordat je het volgende ei erbij doet .
* Doe het deeg in de spuitzak en spuit het op een bakplaat bekleed met bakpapier .
* Bak de soesjes in +/- 20 minuten gaar in de voorverwarmde oven .

* Laat de frambozen goed uitlekken in een vergiet .
* Klop de slagroom stijf met de versteviger en de suiker .
* Spatel de frambozen er door heen en doet het in een spuitzak .
* Je soezen voor het opdienen doorsnijden en opspuiten met het frambozen mengsel .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *