Boerenomelet met brie

8 mrt

Dat je een omelet op honderden mannieren kan maken dat weet iedereen .
Dat je een omelet s’morgens s’middags of s’avonds kan eten weet ook iedereen toch ? Ik maakte deze boerenomelet met brie voor het avond eten met wat gebakken aardappeltjes erbij .

Recept voor 4 personen
* 300 gram broccoli
* pakje spekblokjes
* 200 gram champignons
* 4 eetlepels melk
* 6 eieren
* 150 gram brie in plakjes snijden
* olijfolie
* eventueel verse kruiden ik pakte verse bieslook die kom al weer boven in onze tuin

Maak de broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes en kook gaar in 3 minuten . giet het af en laat het even staan . Bak ondertussen de spekblokjes en champignons in de olijfolie bruin .
Kluts de eieren met de melk verwarm de olijfolie in de pan en bak er 4 omeletten van .
Verdeel de champignons , spekjes , broccoli en de brie over de 4 omeletten nog wat verse kruiden erover en opdienen maar .

omelet (1 van 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *