Advocaatparfait met mango

1 mei

Dit recept hmmm .En als ik nu heel eerlijk ben het zwerft hier al vanaf de pasen rond maar nu toch de advocaat uit de kast en gemaakt .

* 250 ml stijfgeklopte slagroom ( 45 gram poedersuiker )
* 150 ml advocaat
* 200 ml vanillevla
* 3 eetlepels honing
* 2 eetlepels sinaasappelsap
* 1/2 rood pepertje zonder zaadjes
* 1 mango schoongemaakt in blokjes
* basilicum om te garneren
* 4 glazen
* vuurvast schaaltje

Meng de stijfgeklopte slagroom met de vanillevla en advocaat verdeel het over 4 glazen en plaats het drie uur in de vriezer . Besprenkel de mango met de honing en sinaasappelsap schenk het over de mango heen . Voeg het rode pepertje toe en schep alles door elkaar laat het een half uur intrekken en plaats je schaaltje onder de grill en rooster de mango een kleine 6 minuten wel 1 keer omscheppen . Laat het geheel iets afkoelen . Serveer de mango op je advocaatparfait .

Advocaat toetje zondag 1 mei (1 van 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *