Dessert

Advocaatparfait met mango

Dit recept hmmm .En als ik nu heel eerlijk ben het zwerft hier al vanaf de pasen rond maar nu toch de advocaat uit de kast en gemaakt .

* 250 ml stijfgeklopte slagroom ( 45 gram poedersuiker )
* 150 ml advocaat
* 200 ml vanillevla
* 3 eetlepels honing
* 2 eetlepels sinaasappelsap
* 1/2 rood pepertje zonder zaadjes
* 1 mango schoongemaakt in blokjes
* basilicum om te garneren
* 4 glazen
* vuurvast schaaltje

Meng de stijfgeklopte slagroom met de vanillevla en advocaat verdeel het over 4 glazen en plaats het drie uur in de vriezer . Besprenkel de mango met de honing en sinaasappelsap schenk het over de mango heen . Voeg het rode pepertje toe en schep alles door elkaar laat het een half uur intrekken en plaats je schaaltje onder de grill en rooster de mango een kleine 6 minuten wel 1 keer omscheppen . Laat het geheel iets afkoelen . Serveer de mango op je advocaatparfait .

Advocaat toetje zondag 1 mei (1 van 1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *