Ovenschotels

Aardappeltjes uit de oven

Aardappeltjes uit de oven daar krijg je nooit genoeg van bovendien lekker bij bijna elk gerecht en dan als laatste ook nog eens makkelijk .

* vast kokende aardappels

* olijfolie

* 3 a 4 teentjes gepreste knoflook

* Cajun kruiden of andere kruiden naar je eigen smaak

Kook de aardappels bijna gaar , als je nieuwe mooie aardappels heb kook ik ze zelf in de schil even schoonboenen en zo de pan in . Warm ondertussen de oven voor op 180 graden . Snij de aardappels in stukjes of schijfjes kruid ze lekker voeg de geperste knoflook toe flink wat olijfolie erover en in de oven schep de aardappeltjes af en toe om .

Ik zet ze zelf ongeveer 40 minuten in de oven dan zijn ze lekker knapperig soms zet ik mijn oven op 200 graden ik merk dat het per aardappel wel verschil met de temperatuur en baktijd .

 

aardappeltjes overn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *