Privacyverklaring

De keuken van Wendelien is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens .

Contactgegevens :

De keuken van Wendelien
Tarwestraat 49
2989 AV Ridderkerk
06-10019698
www.dekeukenvanwendelien.nl
info@dekeukenvanwendelien.nl

1 Pesoonsgegevens workshops
Bezoekers van de website kunnen zich opgeven voor een workshop of om een bestelling te plaatsen .
Hiervoor worden persoonsgegevens gevraagd voornaam , achternaam , postcode , woonadres , telefoonnummer en mailadres . Deze gegeven zijn nodig om met de deelnemers van een workshop contact te kunnen onderhouden .Deze gegevens worden nadat de workshop geweest is geweest en verwijderd .

2 Opslaan persoonlijke gegevens contact formulier
Bezoekers van de website kunnen door middel van het contactformulier een vraag of opmerking plaatsen . Om te kunnen reageren vragen we u naam , achternaam en mailadres .Deze gegevens worden verwijderd na het beantwoorden van u vraag .

3 Ontvangers persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens welke doorgegeven worden aan De keuken van Wendelien zullen nooit overgedragen worden aan derden . Mocht dit echter wel het geval zijn zal ten alle tijden toestemming gevraagd worden aan de betreffende persoon .

4 Termijn opslaan persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens worden bewaard tot op het moment van de workshop . Daarna worden de gegevens direct verwijderd .Vragen en opmerkingen via het contact formulier worden na het beantwoorden direct verwijderd .

5 Bezwaar maken
Mocht u van mening zijn dat u gegevens niet volgens de richtlijnen verwerkt worden kunt u bezwaar maken .
Dit kunt u doen door de Keuken van Wendelien te mailen of telefonisch contact op te nemen . Zie contact gegevens .

6 Intrekken persoonlijke gegevens
Deelnemers van de workshop hebben recht op het intrekken van de persoonlijke gegevens . Deelnemers van de workshop kunnen minder op de hoogte gebracht worden met betrekking tot informatie over de aanstaande workshop .

7 Waarom persoonlijke gegevens voor een workshop of bestelling ?
Bij inschrijving voor een workshop of bestelling worden persoonlijke gegevens gevraagd .Deze gegevens dienen om in de tussen tijd contact te kunnen onderhouden met deelnemers of klanten .Te denken valt aan herinnering workshop , tijdstip , eventueel wijziging , een aflever locatie of vedere vragen . Bij het niet verstrekken van de persoonlijke gegevens kan de praktische informatie niet verstrekt worden . Dit kan leiden tot hindernis van workshops of leveringen van bestellingen .